8.11.2011

Espai sucre.Barcelona



The little dessert menu

Passion fruit, coffee, "lemon-cress" and mint sorbet
Biszkopt marakujowy, mus czekoladowo-kawowy, sorbet miętowo-bazyliowy (bazylia cytrynowa)


Goat "cheesecake" with raspberries, red pepper and ginger
Sernik z koziego sera z malinami, czerwonym pieprzem i imbirem.


 Chocolate with vinegar, strawberry, mint and pepper
 Czekolada z octem, truskawki, mięta , pieprz



The great dessert menu
Apple-vinegar sherbet, calvados and anise seeds
Sorbet jabłkowo-octowy, calvados, anyż

Extra virgin olive oil cake, white peach, green olive and "San Simón"
Ciasto z oliwy z oliwek, sorbet  brzoskwiniowy, mus z sera "San Simon"


"Sobao" with salt, lime and basil
"Sobao" z solą, lemonką i bazylią


Sesame and banana with lemon-sage sorbet
Ciasto sezamowo-bananowe , sorbet z szałwi cytrynowej

Empireumatic 3
Chocolate, prune, oak, rum, tobacco
Czekolada, suszone śliwki, dębowy dym, rum, tytoń

P4
Granita  jabłkowo-laurowa
Sezamki z lukrecją
Ciastko z kardamonem
Sable z curry

Adres:

C/ PRINCESA
 53 08003 Barcelona
tel. 0034 93 268 16 30